Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 22:41 - А ходи ли ви се в Гент?
Автор: dimigigov Категория: Туризъм   
Прочетен: 276 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.09.2014 22:42


За повечето българи белгийският град Гент е свързан повече с футболния отбор носещ името на града. Както повечето градове в „стара Европа“ обаче, града и самата страна предлагат много повече, от футбол, бира и представителна монархия.
 image

Снимка Backstay Hostel

Подобно на повечето институции и фирми в северна Европа, хостела „Backstay Hostel“ има наистина хубав уеб сайт. Разглеждайки го наистина ми се дощя да посетя града (и със сигурност ще го сторя при възможност) и да отседна в този, замислен не просто като място за спане на обичащи приключенията, а като място за среща на обичащите приключенията и местните хора.

image

Уеб сайт на Backstay Hostel

Как хостела ще среща чужденците и местните

„Добре дошли при новинарите“. Навярно така може да се обобщи идеята да има стая за блогване (писане в блогове). Предполага се, че повечето пътуващи хора списват свои блогове, където отразяват интересните места, които посещават. За това в хостела „Backstay Hostel“ има стая за блогерите, в която обаче са добре дошли и местни хора. Така жителите на Гент ще общуват с любознателни чужденци, а чужденците ще имат направо в своя хостел интересни хора, които да разкажат и ги поведат в дебрите на Гент, които вероятно не са описани в туристическите справочници.

Стаята за блогване е на покрива на сградата – хитро, нали? А забавления са измислени и други, има ресторант, зони за почивка и разни игри, например тенис на маса.

А хостела

Хостела си има и история и магия. Разположен е в сградата на спрял да излиза от печат местен вестник Vooruit. За това и стаите за гости са наречени на известни световни издания, които все още съществуват, като френския Le Monde, британския Guardian, испанския El Paнs и германския Die Zeit. Вероятно някога Vooruit е бил сред стожерите на лявата политическа идея, тъй като всички издания, на които са кръстени стаите в хостела, отстояват тъкмо идеите на левичарството, както обаче те се разбират в „западния“ свят, а не да речем в Русия или България.

image

Снимка Backstay Hostel

Цените са разумни, предвид стандарта в тази част на Европа и са между 20 и 37 евро в зависимост от броя на хората, с които ще я делите.

Уеб сайта на Backstay Hostel е изработен със популярната система WordPress, а ако вие желаете ефектен сайт на разумна цена, възползвайте се от услугата изработка на сайт.

Източник: petminuti.com



Тагове:   хостел,   белгия,   пътуване,   Гент,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dimigigov
Категория: Бизнес
Прочетен: 5496
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930